Werk

Er wordt hier vandaag druk gewerkt ten huize De Waele 🙂

Ondergetekende is daar iets minder conscientieus in, wat het huidige blogpostje overduidelijk illustreert 🙂

Om kwart over acht (jawel, het exacte moment dat ik in mijn douche wil stappen, ik heb dus snel een kamerjas aangeschoten) parkeert er netjes een kleine vrachtwagen. Just, die mannen van de verwarmingsketel! Vandaag komen ze een hoogrendementsketel installeren, de andere viel letterlijk uit elkaar.

Tien minuten later arriveert de jobstudent die de haag aan het scheren is. Terwijl ik even later sta te douchen, hoor ik overal rondom geklop, gehamer en het geluid van powertools.

Binnen een uurtje of twee zal de kuisvrouw hier binnenvallen, en kan er aan het lawaai nog dat van de stofzuiger toegevoegd worden.

Na de middag ga ik met Wolf eerst de espressomachine binnenbrengen voor herstelling, en daarna komen mijn schoonpa en nonkel mee om hier een put (relict van een vijvertje) te vullen met zakken zelfgeschepte aarde, een televisie naar boven te dragen, en wel nog wat meer klein werk.

Jawel, u mag dat misschien vakantie noemen, maar er wordt hier niet vaak door zoveel mensen zó hard gewerkt!

2 Antwoorden op “Werk”

  1. Wie weet heb je wel mijn ventje over de vloer gekregen voor die verwarmingsketel…
    Als hij het is, stuur ‘m dan op tijd naar huis hé, ik zit te wachten met zijn eten. 😉

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *