Bizar

2003-suzuki-savage.jpgHet is zeer bizar om te moeten vaststellen, na een deugddoend motorritje, wanneer je afstapt, dat je beha is losgeschoten. Het was wellicht te wijten aan het rugzakje dat op mijn rug hing, hoewel, met die dikke motorvest lijkt het me onwaarschijnlijk.

Gelukkig bevond ik me op dat moment in mijn eigen garage en kon ik ongegeneerd het ding weer vasthaken. Ik zie me al toekomen op de speelplaats van school…

Enfin, goed om weten dat mijn motor slaagt in datgene wat veel mannen vervloeken.

6 Antwoorden op “Bizar”

  1. @muggenbeet: LOL! Nah….

    @Christophe: petje af voor de man die dat loskrijgt onder die verstevigde GoreTex vest :-p

    @Marleen: de mijne ziet er niet zo goed of blinkend uit, maar het is wel dat model, ja 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.