Duur!

Gelukkig moet ik niet vaak tanken, aangezien ik enkel korte afstanden doe, en mijn werk op vijf kilometer hier vandaan ligt. Ik begin zelfs met de fiets te gaan tegenwoordig, maar meestal is dat niet praktisch omdat ik onderweg kinderen afzet/ophaal, boodschappen doe, met een tijdslimiet zit…

Maar 69 euro voor 50 liter diesel, waarmee ik dan ongeveer 650 km doe, man, da’s geld!

Ne mens zou voor minder wat vaker met de fiets gaan!

Alleen jammer dat ik zo ongelofelijk snel ongemakkelijk word op het openbaar vervoer, of ik zou ook de bus sterk overwegen.

2 Antwoorden op “Duur!”

  1. I know, maar ik doe dus vrijwel enkel korte afstandjes, in stadsverkeer, wat natuurlijk voor een veel groter verbruik zorgt.

    Op papier verbruikt hij inderdaad wel minder dan deze 7.7 liter per 100 km.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *