Ezel, steen, en twee keer en zo. Oh, en stoten.

Ik ben dus duidelijk geen ezel. En een krak in het zien van analogieën ben ik blijkbaar ook al niet.

Anders zou ne mens, na het tegenkomen van dit, het volgende niet zijn tegengekomen.

Ik heb namelijk een bodempje room op het vuur gezet, en ben dan naar de diepvries gelopen om de spinazie. En toen heb ik vastgesteld dat de kuisvrouw het diepvriesgerief, na het ontdooien van het ding, niet op zijn gewoonlijke plaats heeft teruggezet. Neuroot als ik ben, kon ik dan ook niet anders dan het gerief herschikken. Dadelijk. Onmiddellijk.

Wel, licht aangebrande room bubbelt zeer raar, en ruikt nog niet eens zo slecht. Alleen is het een merde om van uw panbodem te krijgen.

Dat weten we dan ook alweer. Van die ezel en zo.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.