Dringende vraag

Heeft iemand nog de kwartetspellen van Gent (met handleiding) van Use-It? Ik heb nog één exemplaar, ik vind de rest niet meer, en ik heb die eigenlijk wel zo’n beetje nodig volgende week voor een schoolproject. Wie kan me daaraan helpen?

Eeuwige dankbaarheid zal uw deel zijn…

4 Antwoorden op “Dringende vraag”

  1. Da’s lief, maar ik heb zelf al naar Tobias gebeld, en hij heeft die oude niet meer liggen. Hij had nog met moeite de handleiding (die ik kwijtgespeeld was)

  2. Antwoord terug gehad van Tobias & Nicolas, ze hebben ze idd niet meer voorhanden. Wel wisten ze me te zeggen dat er een nieuwe versie beschikbaar komt op 1 mei, verkrijgbaar via de Dienst Toerisme Gent 🙂

  3. Dank je 🙂

    Helaas heb ik ze nodig op 21 april, dus niet veel aan te doen. Bedankt voor de moeite!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.