Mijn twee schatten :-)

De foto is speciaal getrokken voor een goeie vriendin in den Ameriek, maar ik vond hem zelf zó wijs dat ik hem u niet wilde onthouden. Van enige misplaatste moederlijke trots is – uiteraard – totaal geen sprake :-p

tweebroertjes.jpg

8 Antwoorden op “Mijn twee schatten :-)”

 1. De oudste op de papa en de jongste op jou. (Vanuit een vluchtige blik van jullie eens 1 avondje te hebben gezien, hee) Dus mijn mening is niet doorslaggevend. 😉
  Maar het viel me toch meteen op.

 2. Ik geef tantieris hier gelijk in. In Wolf zie ik al altijd veel Bart en een beetje Gudrun.

  Toffe foto is het zeker. En je kan natuurlijk alleen maar beamen dat het snel gaat.

  Nog veel plezier met die 2 schatten.

 3. Tsja, zij kennen natuurlijk mijn broers niet. Al is het wel een feit dat Wolf vroeger nog veel meer op Roeland trok dan nu. Nu begint hij inderdaad meer en meer trekjes van Bart te vertonen.

 4. hey hey gudrun!!!!
  remember me???? Victor Lobé van K.A. Gentbrugge, je beste leerling alé op Tine en Paulus na 🙂 Ik heb je adres via Tine gekregen! en alles ok? met mij everything is fine. ik zit in mijn 4de jaar handelsingenieur. het doet mij enorm plezier contact met jou op te nemen! Hopelijk tot soon.

  tschuss!!!!

  bye the way, leuke kapoentjes die kindjes van jou 🙂

  c ya

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.