Solden

solden_cm300.gifVandaag eindelijk deftig naar de solden geraakt. Ik had mijn ma opgetrommeld, die me tegen kwart over elf aan school stond op te wachten, en daar gingen we. Eerst nog de innerlijke mens versterkt door samen met Bart iets te eten, en dan richting Mageleinstraat.

Ha ja, want voor mijn kerst had ik twee cadeaubons gekregen van Cora Kemperman. Ik denk dat ik zowat de halve winkel heb aangehad, en heb uiteindelijk geopteerd voor een donkergroen t-shirt met een speciale ruguitsnijding. Ons ma heeft lang getwijfeld over een rokje en de andere helft van de winkel, en is blijven hangen bij een grijs … uhm, T-shirtachtig ding dat haar vree goed staat.

Daarna zijn we op ’t gemakje verder gewandeld, links en rechts eens binnengewaaid, een juweel gekocht voor ons ma haar volgende moederdag (of zoiets), koffie gedronken in de Mokabon, mosterd opgepikt aan de Groentenmarkt en bij Torfs binnengegaan want mijn huidige paar botjes (ik heb niks anders aan) beginnen de geest te geven. Ik vind daar doorgaans wel mijn goesting, en jawel, na veel gekijk en nog meer gepas buitengegaan met een nieuw paar zwarte botjes en een paar zwarte schoenen. Oh, en een raar truidinges op de kop getikt in de Paprika (oegh, met de lelijkste website die ik gezien heb in tijden!).

En dan, jawel…. In de Zeeman een lang flanellen slaapkleed gevonden! Ik ben zowaar luidop in de lach geschoten temidden van die winkel, want het was een oerlelijk exemplaar, met… grote roze bloemen! Karma, zegt u? Nah…

Na nog een paar winkels en rondgeslenter is de buit als volgt:
– donkergroen T-shirt van Cora Kemperman, € 24,99
– juweeltje voor ons ma € 35
– mosterd € 3.25
– zwart paar halfhoge botjes € 74,97
– zwart paar schoenen € 88
– een vreselijk wollig bizar ding om over mijn schouders te trekken, beetje cape-achtig € 12,50
– flanellen slaapkleed € 6,99
– papieren slingertje van Winx, voor Wolfs verjaardag € 0,12

Allez bon. Net geen € 250 kwijt. We weten weer waarvoor we werken :-p

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.