Kerstmenu

Ik heb net het menu voor kerstavond opgesteld. Enkel mijn ouders en wij twee, vier personen dus. Daar kon ik me al eens voor laten gaan, vond ik zo.

– foie gras met uienkonfijt en geroosterd rozijnenbrood, met Hanepoot (zoete witte wijn) , als aperitief
– aspergemousse met gerookte zalm en lompviseitjes
– halve kreeft in vanilleboter, met sla, zwarte tagliatelli en diverse soorten brood
– tiramisu van peperkoek en peer
– espresso met pralines

Wat denken jullie?

2 Antwoorden op “Kerstmenu”

  1. Dat iemand foie gras kan eten, begrijp ik echt niet. Die beesten worden mishandeld tot ze doodgaan… Ik ben absoluut een vleeseter maar er is een verschil tussen vlees eten van een dier dat eerst goed leeft en een dier dat vanaf de geboorte wordt mishandeld. Wees eens creatief en eet een ander voorgerechtje.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.