Spaceframe Sculpture Kit

Via Popgadget zag ik dit staan, en ik was meteen verkocht: onze Wolf zijn grootste hobby is huisjes en kampen bouwen met zowat alles wat hij kan vinden: tafels, stoelen, zetels, kapstokken, bezemstelen, dekens, lakens…

Jammer genoeg verschepen ze, zoals zo vaak, niet buiten de US. Grr. Zeker met de lage dollar was dit best interessant geweest…

Eén antwoord op “Spaceframe Sculpture Kit”

  1. Dit is waarschijnlijk een domme opmerking. Maar ik herinner me dat ik in mijn kindertijd ook graag “kampen” bouwde, bij voorkeur ook met tafels, zetels, stoelen, grote kartonnen dozen en daarover dekens om het af te sluiten, en binnenin een paar kussens. Ik denk dat persoonlijk dat een kind dit minder interessant zal vinden dan “gewone” voorwerpen, omdat je zoveel meer je fantasie kunt gebruiken met die dingen. Deze flashy groene spullen kunnen misschien wel toffe vormen maken maar een echt kamp, dat zou ik er zelf als kind toch niet mee gemaakt hebben, denk ik. 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *