Breien

De voorbije dagen heb ik me beziggehouden met het afwerken van een pull voor Wolf. Er was een tijd dat ik veel breide, en alle vriendinnen rondom voorzag van – al zeg ik het zelf – prachtige babyvestjes en zo. Jammer genoeg ben ik tegenwoordig te moe en te tam om ’s avonds bij de televisie nog te breien.
Zodoende lag er al twee jaar een half afgebreide pull te wachten voor Wolf, maat vier jaar (ik blijk toen nogal vooruitziend te zijn geweest). Aangezien het ventje in februari vier wordt, mocht het ding wel eens af geraken, vond ik zo. Waar lijstjes al niet goed voor zijn.

Enfin, om kort te gaan: afgelopen week zijn de twee mouwen gebreid, en vandaag heb ik een kraag gebreid, twee kleine spookjes, en heb ik een hoop siernaaiwerk gedaan. Toch te mottig voor veel anders, vandaar.

Nu nog wat borduurwerk, en het in elkaar zetten, en de pull is af. Oef. Weer iets om te schrappen op dat lijstje :-p

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *