Schatje

Gisteren ben ik, na een bezoek aan de oogarts in Eeklo, nog even de C&A binnengelopen. Leuke kleren voor grote maten, en vooral ook leuke kinderkleren. Wolf had niet direct iets nodig, maar toen zag ik een T-shirt hangen… Niet zomaar een T-shirt, maar eentje met een grote kroon en twee ridders op! Hoewel er enkel maar witte versies waren (met wat turquoise en zo), kon ik het toch niet laten, en heb ik er eentje meegenomen. Toen ik hem gisteren toonde aan Wolf, was die niet bijzonder enthousiast, maar dat kan ook de vermoeidheid geweest zijn.

Toen ik hem dan vanmorgen vroeg wat hij wilde dragen, was het meteen: “Mijn nieuwe ridderT-shirt!” Trots als een pauw stapte hij ermee rond, en toen, plots, aan het ontbijt, boog hij zich voorover en gaf me een dikke kus: “Dank u, mama, om gisteren in de winkel mijn ridderT-shirt gekoopt te hebben!”

Zeg nu zelf, ge zoudt dat toch opeten van schattigheid!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *