Zo wijs maat!

Was me dat efkes verschieten! Doe ik vanmorgen bij het ontbijt rustig mijn krant open, haal ik er het DeMorgenMagazine uit, kijkt een bekend gezicht me met enig dedain aan. Jawel, de enige echte Henk staat op de voorpagina!
Henk, de lolbroek uit mijn geboortedorp, nooit verlegen om een vinnige opmerking, en vooral het vroegere maatje van mijn jongste broer, waardoor ik ook nog een paar keer met hen op café heb zitten gieren van het lachen. Dat die mannen niet meer slaag hebben gekregen omdat ze voortdurend zaten te gritten met de mensen, ik versta me er niet aan. Hij heeft toen genoeg te horen gekregen in bv. de jeugdbeweging dat hij daar iets mee moest doen. Wel, hij heeft het gedaan, en we zijn er trots op 🙂
Ondertussen is Henk een bekend gezicht aan het worden, en volg ik hem via een totaal ander kanaal, namelijk door zijn associatie met mevrouw I.

Mja. Het kan verkeren zeker? Nu mijn harteklop proberen onderdrukken en dat magazine lezen. Maar ik ben er toch niet gerust in :-p

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *