Smerige beestjes

Zeg dat het niet waar is he! Ik zit net zo liefkozend door Wolfs korte haar te strijken, zie ik toch wel iets lopen zeker! En jawel, het lieverdje is naar huis gekomen met luizen :-/ Ik ga meteen zijn haar weer kort zetten, zoals ik wel vaker doe, er vanavond een stevige lotion in smeren, en vooral ook zijn beddengoed, mutsen, sjaals, jassen, knuffels en dergelijke grondig wassen, net zoals al zijn giletjes en zo. Ugh. Massa’s extra werk, en vooral: het kriebelt en jeukt bij mij. Een half uur geleden nog niet hoor, gewoon het idee alleen al. Vanavond Bart toch even laten nakijken…

Update: ondertussen even in mijn haar zitten kammen met een inderhaast gekocht luizenkammetje, en jawel hoor, ook ik heb het zitten. Dat wordt vanavond lotion smeren, en vooral: beddegoed en jassen en handdoeken en zo wassen. Joepie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *