Le Web

Tsja, en daarmee zit ik drie dagen moederziel alleen thuis. Moederziel, want Wolfje is er natuurlijk wel, als hij niet op school zit tenminste.

Mijn Bartje zit in Parijs, drie daagjes zich gaan amuseren en volproppen met informatie op Le Web (uit te spreken met bekakt Frans accent). Hij heeft me al een SMSje gestuurd, kwestie dat ik weet dat hij goed is aangekomen en dergelijke. Lang leve de Thalys, dat is een pak minder risico dan per auto. Ik hoop alleen dat hij snel internettoegang krijgt, want zijn GSM gaat het elk moment begeven. Hij is namelijk zijn oplader vergeten, en zijn batterij is niet meer van de jongsten. Moest hij nu nog die nieuwe Nokia N95 hebben, waar hij al een tijdje op zit te azen…

Mocht er dus iemand zijn die zich vanavond of morgenavond zit te vervelen thuis, of één dezer dagen zin heeft om te komen lunchen, je mag bij deze jezelf gerust uitnodigen om langs te komen. Zie ik tenminste nog iemand, nu ik toevallig ook net een paar dagen thuis zit om te verbeteren en dus al helemaal geen kat meer zie…

Eén antwoord op “Le Web”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.