Mar 14 2017

Sportplattelandsklassen

Published by at 23:30 under Amusement,Kobe

Gisterenavond was er de info voor Kobes sportplattelandsklassen volgende week. Bizarre combinatie? Goh, de locatie maakt het ideaal. Ze gaan namelijk naar Puyenbroeck, een groot provinciaal domein met excellente sportvoorzieningen, te midden van het platteland in Wachtebeke. Dus ja, er gaat sport zijn, veel sport: zwemmen, rolschaatsen, schermen, bumperball, boogschieten, hoogteparcours, klimmen, BMXen, en ik zal er nog wel een paar vergeten zijn. Maar daarnaast gaan ze ook kijken in een melkveebedrijf, een vleesveebedrijf en een molenaarsmuseum, waar ze ook brood gaan bakken.

Mja.

‘t Zag er wijs uit. En Kobe heeft er ongelofelijk veel goesting in. En ‘t is vooral dat dat telt.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.