Apr 20 2009

Gezocht: poesje

Published by at 20:47 under Familieperikelen

grijsje

Vorig jaar is mijn zwarte kater schielijk overleden, in vrij platte toestand. We hebben al een petitie ingediend om een verkeersdrempel te laten aanleggen, maar dat vindt de stad blijkbaar onnodig.

Enfin, ik ben dus opnieuw op zoek naar een katertje. Om voor de kinderen het verschil te kunnen maken, had ik deze keer geen zwarte gewild, maar wel een effen grijs mormeltje. Het moet ook nog een jong beestje zijn: ik heb een hond die katten gewoon is, en alleen een kitten went aan een hond, met een oudere kat wordt het gegarandeerd vechten.

Dus: wie hoort dat er ergens een klein effen grijs katertje te krijg is, laat je me iets weten? De kinderen en ik zullen je dankbaar zijn!

7 responses so far

7 opmerkingen bij “Gezocht: poesje”

 1. zapnimfon 20 Apr 2009 at 23:58

  Grijs? Maar voor de rest ben je niet kieskeurig?
  Ik heb twee jaar geleden met twee kittens lopen leuren, had je toen maar deze oproep gelanceerd. (Hoewel? Ze waren ook niet grijs.) Zie foto.

  http://www.bloggen.be/zapnimf/archief.php?ID=235

 2. Goofballon 21 Apr 2009 at 09:35

  oooh die foto, zo’n schoon blauwe ogen!

  waarom grijs? Andere kleuren geven toch ook een contrast met zwart??

 3. Ilonaon 21 Apr 2009 at 15:14

  Omdat Drun graag moeilijk doet :o)

  Ik vind dat je eerlijkheidhalve moet vermelden dat je al afgekeurd bent als poezen-adoptie-gezin door de heel ervaren poezenboot-beschermvrouwe *grin*

 4. Maon 21 Apr 2009 at 16:23

  Ilona, ge zijt een vuil vel, vroeger ook al gemerkt!

 5. Drunon 21 Apr 2009 at 17:57

  LOL ja, die gortdroge reply toen ik een poesje wilde adopteren: ‘Ik plaats geen poezen waar ze doodgereden worden’.

  Zij wil dus echt precies enkel binnenhuiskatten, en dat vind ik dan weer mega zielig…

 6. Babethon 21 Apr 2009 at 18:37

  Vorig jaar, de dag na mijn verjaardag, is zo’n grijs hummeltje letterlijk bij ons binnengewandelt. Samen met zijn mama, dat wel. Wij hebben hier massa’s zwerfkatten (helaas, want die katers knokken met mijn gecastreerde katten…).
  Stom van die madam van de poezenboot, een kat die binnenleeft kan ontsnappen en wordt dan sneller doodgereden dan een kat die de weg kent. Bewijs: mijn achterburen. Superschattig zwart katje, ontsnapt, pardoes doodgereden. Ik heb er 6 en de afgelopen 11 jaar is er geen enkele van doodgereden, ook al scheuren de gekken hier soms door de straat (waar je eigenlijk maar 30 moogt wegens schoolgebouw). Ook in mijn vorige woning ben ik alleen maar katten kwijtgeraakt door andere dieren (ganzen, ik hààt ganzen).
  Nuttige websites: http://dieren.tweedehands.net/katten/, http://www.kapaza.be/Dieren_en_toebehoren/Kittens/, en http://users.telenet.be/poezennetwerk/ .
  Via Kapaza ben ik aan Hrimnir en aan Bean Sidhe geraakt.

 7. Kimon 23 Apr 2009 at 15:28

  Ik las net bij Lesley op facebook dat ze katjes had, maar ik weet niet of het een grijs is, ik dacht eerder dat het een tijgertje was.

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.