Gezocht: poesje

grijsje

Vorig jaar is mijn zwarte kater schielijk overleden, in vrij platte toestand. We hebben al een petitie ingediend om een verkeersdrempel te laten aanleggen, maar dat vindt de stad blijkbaar onnodig.

Enfin, ik ben dus opnieuw op zoek naar een katertje. Om voor de kinderen het verschil te kunnen maken, had ik deze keer geen zwarte gewild, maar wel een effen grijs mormeltje. Het moet ook nog een jong beestje zijn: ik heb een hond die katten gewoon is, en alleen een kitten went aan een hond, met een oudere kat wordt het gegarandeerd vechten.

Dus: wie hoort dat er ergens een klein effen grijs katertje te krijg is, laat je me iets weten? De kinderen en ik zullen je dankbaar zijn!

7 Antwoorden op “Gezocht: poesje”

 1. Omdat Drun graag moeilijk doet :o)

  Ik vind dat je eerlijkheidhalve moet vermelden dat je al afgekeurd bent als poezen-adoptie-gezin door de heel ervaren poezenboot-beschermvrouwe *grin*

 2. LOL ja, die gortdroge reply toen ik een poesje wilde adopteren: ‘Ik plaats geen poezen waar ze doodgereden worden’.

  Zij wil dus echt precies enkel binnenhuiskatten, en dat vind ik dan weer mega zielig…

 3. Vorig jaar, de dag na mijn verjaardag, is zo’n grijs hummeltje letterlijk bij ons binnengewandelt. Samen met zijn mama, dat wel. Wij hebben hier massa’s zwerfkatten (helaas, want die katers knokken met mijn gecastreerde katten…).
  Stom van die madam van de poezenboot, een kat die binnenleeft kan ontsnappen en wordt dan sneller doodgereden dan een kat die de weg kent. Bewijs: mijn achterburen. Superschattig zwart katje, ontsnapt, pardoes doodgereden. Ik heb er 6 en de afgelopen 11 jaar is er geen enkele van doodgereden, ook al scheuren de gekken hier soms door de straat (waar je eigenlijk maar 30 moogt wegens schoolgebouw). Ook in mijn vorige woning ben ik alleen maar katten kwijtgeraakt door andere dieren (ganzen, ik hààt ganzen).
  Nuttige websites: http://dieren.tweedehands.net/katten/, http://www.kapaza.be/Dieren_en_toebehoren/Kittens/, en http://users.telenet.be/poezennetwerk/ .
  Via Kapaza ben ik aan Hrimnir en aan Bean Sidhe geraakt.

 4. Ik las net bij Lesley op facebook dat ze katjes had, maar ik weet niet of het een grijs is, ik dacht eerder dat het een tijgertje was.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.