Mar 22 2009

Ring

Published by at 19:39 under De kleine geneugten des levens,Geld uitgeven

Halverwege februari was er een jaarmis voor mijn grootvader, en daarna een gezellige familiebrunch in een zaaltje. Met 40 man mag dat wel eens.
Ik moest toevallig, om van de kerk naar het zaaltje te gaan, door het dorp van mijn ouders, en ben daar even gestopt in één van mijn favoriete winkeltjes, ‘Hebbeding’. De naam dekt volledig de lading, toch als het niet echt geeky moet zijn.

Ik kon het niet laten, en heb mezelf een ring gekocht. En een dikke maand later vind ik hem eigenlijk nog steed even mooi. Misschien dat ik er toch nog eens de bijpassende oorringen ga halen. Op het moment zelf vond ik dat ik al genoeg geld had uitgegeven :-p

p32200211

3 responses so far

3 opmerkingen bij “Ring”

  1. Goofballon 23 Mar 2009 at 07:45

    ik vind hem heel mooi

  2. zapnimfon 23 Mar 2009 at 18:11

    Dees is een prachtstuk. Ik zou wel schrik hebben om overal aan te blijven hangen. Niettemin prachtig.

  3. Drunon 23 Mar 2009 at 18:18

    Dank je, dank je :-)

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.