Tweiclub

knitting-giftDe volgende tweiclub (voor meer uitleg: zie deze en deze post) is op woensdag 08/04 om 20.00u bij mij thuis. Hopelijk is er deze keer wat meer volk, al was het de vorige keer eigenlijk best gezellig. Ik heb aan mijn handschoenen zitten werken, Annick heeft zitten haken, en ik heb eigenlijk vooral Ilona, die in jaren niet meer had gebreid, leren opzetten.

En mijn ma was ondertussen vrolijk aan het kletsen en heeft pas op het einde haar breiwerk uit de auto gehaald :-p

Je kan trouwens ook volgen via twitter, en wel op http://www.twitter.com/tweiclub. Daar kan je sneller zien hoe en wat.

Kom je, laat dan via Twitter of via de commentaren hier iets weten, dan weet ik hoeveel chips/drank ik moet voorzien šŸ™‚

5 Antwoorden op “Tweiclub”

  1. Als ik tegen dan ’s avonds niet meer te moe ben, mag je op mij rekenen!

    Ik kan natuurlijk, gelijk vorige keer, beetje dutten tussen de gehaakte rijen door šŸ˜‰

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.