Nog meer verkeersergernis

Al zou ik dit eigenlijk zelfs bij de stommiteiten kunnen schrijven, denk ik.

Al twee jaar zijn ze hier aan de Evergemsesteenweg – waar mijn straat een zijstraat van is – aan het werken, dé verbinding tussen Wondelgem (en bij uitbreiding Gent) en de R4/Evergem. Uiteraard zijn er omleidingen, met de nodige problemen.

Momenteel is het zo dat ik vanuit thuis slechts met moeite en rondrijden naar de R4 kan. Dat is voor mij enkele kilometers verder richting werk, maar wel de snelste route. Ik neem dus standaard de route via de Botestraat, al moet ik ook daarvoor een klein beetje afwijken van mijn gewone route wegens tijdelijke eenrichtingstraten en zo. En toen bleek er, oh wonder, ook een stukje van die Botestraat afgesloten voor werken. Een omleiding in de omleiding dus. En, jawel, in die omleiding van de omleiding waren ze aan het werken… waardoor ook het verkeer daar stropte omdat er slechts plaats was voor één auto en er zelfs bussen moeten passeren.

Met andere woorden: werken in de omleiding van de omleiding. Faut le faire, toch? Ik was een paar minuten te laat op mijn werk. Tsja.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *