Historisch Gent

Delhaize is weer eens met een stunt bezig: de plakboeken rond historische steden. Hier in Wondelgem is dat uiteraard Historisch Gent: het boek krijg je gratis, per 15 uitgegeven euro krijg je een pakje met drie stickers, net zoals bij de vroegere Paninistickers, in casu de voetbalboeken, de Holly Hobbystickers, dat soort dingen. Alleen koop je de stickers niet, je krijgt ze als je dingen koopt. Meesterlijke marketing, want ook al loopt de actie nog enkele weken, er zijn al heuse ruilbeurzen en iedereen op Facebook of Hoplr en dergelijke zit te vragen achter ruilmateriaal.

En ik, ik voel me soms weer een kind met mijn plakboek en mijn stapel dubbels. En vooral: Kobe en Merel doen vrolijk mee!

Geen idee of ik de boeken vol ga krijgen, maar ik amuseer me er in elk geval wel mee.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *