Design Museum

Ze zijn al een tijdje aan het werk aan het Design Museum hier in Gent. Als in: het halve gebouw is afgebroken, de gigantische toiletrol is weg, enkel de gevel staat er nog, en er is een bouwput. Ik passeer er af en toe als ik Merel naar haar muziekles breng en dan zelf van de Poel naar ’t stad ga.

Wat ik er fantastisch aan vind, is dat er hekkens rond de werf staan, en dat er op dat hekken ook altijd een affiche hangt waar ze nu mee bezig zijn. Netjes gedesignd, zo hoort dat natuurlijk. Ik weet niet of de designer in kwestie weet dat er ook naar gekeken wordt, maar bij deze wil ik hem/haar/die een hart onder de riem steken: ik kijk er altijd naar uit en ben behoorlijk nieuwsgierig.

Vandaag hing er dit:

Zalig, toch?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *