Rijbewijs!

Veel valt daar niet over te zeggen, eigenlijk feitelijk, maar Wolf heeft eindelijk zijn rijbewijs!

Donderdag heeft hij dat gehaald, bij poging twee. Hij kan eerlijk gezegd echt goed rijden, ik zit op mijn gemak bij hem, maar door een onnozele fout had hij het de eerste keer verprutst. Enfin, woensdag mag hij zijn rijbewijs afhalen op het dienstencentrum en vanaf dan kan hij eindelijk ook echt rondrijden met Arwen of zijn zusje erbij. En dan hoef ik bijvoorbeeld Arwen niet meer op te halen, of naar huis te brengen. Gelukkig kon hij wel al zelf op zijn eentje naar haar rijden, maar dan waren we natuurlijk wel altijd een auto kwijt.

Soit, het zal voor hem nog steeds grotendeels de fiets worden hoor. Maar opa halen op zondag, dat kan misschien ook wel eens voorvallen, ja.

Ze worden zo groot, meneer…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *