Meender

Bart is van de meendersclub met zijn tuin momenteel. Niet alleen zijn er de twee kruidenbakken, de fruitboompjes en talloze bloemen en struiken in de tuin, er zijn intussen ook twee grote verhoogde groentenbakken bij gekomen.

Allemaal goed en wel, maar tomaten kan je zo niet kweken, en daar had Bart nu eens echt zijn zinnen op gezet. Ergo: een klein serretje. Als in: een echt kleintje want meer plaats hebben we niet, maar wel voldoende om tomaten te kweken in de zomer en in de winter onze terrasplanten beschut te zetten. Dik in orde.

Twee mannen zijn dat komen opzetten op een voormiddag, en toen stond het te pronken waar vroeger onze tweede – illegale – oprit was. Bart is meteen om snelbeton gereden om de verankering vast te zetten, en heeft de grond geëgaliseerd. Laat die tomaten maar komen!

Eén antwoord op “Meender”

  1. Tomaten kweken in open lucht gaat ook hoor, zelfs in potten, al dan niet met een afdakje boven, maar het houdt iets meer risico in en zo’n serreke is natuurlijk wel de max (en zou ik stiekem ook wel willen eigenlijk, al was het maar om bepaalde planten wat extra winterbescherming te geven en te kunnen voorzaaien).

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *