Quizje in Melle

Een tijd geleden had Eddy gevraagd of we niet mee kwamen quizzen in Melle, voor de plaatselijke VLD. Amusante quiz op deftig niveau, had hij beloofd, en hij had niet gelogen.

We waren wel maar met vier omdat onze nummer vijf ziek was, maar bon, het team zat met Eddy, zijn dochter, Nicolas en ikzelf best wel goed rond. En het deed opnieuw deugd om te quizzen, ik doe dat dus echt wel graag.

We hebben vooral gigantisch gelachen met het feit dat onzen Eddy zelf ook een quizvraag was! We kregen namelijk vier Eddy’s en moesten de juiste foto bij de juiste naam zetten. De rode kop van Eddy was memorabel…

En ook Nicolas was weer zijn eigen charmante zelf met zijn gespeel met de hapjes…

Enfin, alweer een zeer aangename avond gehad. Oh, en de uitslag? Tweedes, na een andere ploeg die we kennen van in het SQ. We stonden twee punten achter en bleven op achtervolgen aangewezen, om uiteindelijk op een punt of vijf te stranden. Tsja.

Maar een boekenbon van 25 euro van de Standaard is zelfs meer dan de avond me gekost heeft, dus helemaal al win-win!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.