Sessie drie van de opleiding voor mediacoaches

Zoals ik hier al eerder schreef, volg ik een opleiding specifiek voor mediacoaches. De sessie vandaag ging door aan de Zuiderpoort, naast het gebouw van de belastingen. Ik kende het niet, maar het is wel best knap, ja.

En de opleiding zelf? Ik was voor een keertje echt in mijn nopjes, want het eerste deel ging over hoe je met je website en socials mensen aantrekt en houdt, hoe je het echt als marketinginstrument kan gebruiken, over marketing, posten op social media, het maken van berichten, het bereiken van specifieke doelgroepen, het verschil tussen awareness / consideration / conversion / loyalty. En dat, dàt is wat ik al jaren doe en nu ook echt bevestigd kreeg. En ja, dat kàn ik, dat beheers ik, dat doe ik gewoon, en dat doet deugd.

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik dan ook op een bepaald moment de sessie naar me toe trok: er was een vraag en ik kon daar het perfecte antwoord op geven, vanuit de schoolpraktijk. Ik vroeg dan of ik eventjes de computer mocht om de schoolwebsite te demonstreren, en toen, tsja, was ik toch wel vertrokken voor een kwartiertje, want de vragen bleven komen. Zoals gezegd: dit is wat ik doe!

En toen was er een rustige lunch en een namiddagsessie, en kwam ik alweer helemaal tevreden buiten.

Ja, zo van die opleidingen waar je ook elke keer effectief een pak bijleert en je je niet afvraagt wat je daar in hemelsnaam zit te doen, dat is toch mooi meegenomen, ja.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.