Quiz

Het was behoorlijk lang dat ik nog eens gequizd had, en toen Lieven me vroeg of ik wilde meespelen met een quizje in Overslag, ging ik meteen overstag (héhé).

Het werd een gezellige avond met drie man van een andere ploeg van ons quizconvent die me meteen ook konden bevestigen dat we een nieuwe locatie hebben en dat het SQ dus wel weer van start kan gaan. Op mijn vraag gaan ze zelfs pas na nieuwjaar beginnen, want met die operatie gaat december niet meer lukken.

Dit werd een pittige quiz met stevige vragen waar we bij de eerste ronde even de mist in gingen en de rest van de avond op achtervolgen waren aangewezen. We zijn uiteindelijk ook tweede geëindigd, met 9 punten achterstand op de winnaars. Tsja, geen gezichtsverlies dus.

Ik heb een fijn cadeautje voor Merel voor onder de kerstboom meegenomen. Altijd fijn, zo’n quizje!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.