Pomax

Bart had een cadeaubon gekregen van het bedrijf Pomax: high end meubelen en decoratie. Nu, ons huis is intussen echt wel ingericht en bestek en dergelijke hebben we ook.

Maar bij het bekijken van de website viel mijn oog op een prachtig rek. Niet meteen goedkoop te noemen, maar bon, we hadden dan ook 1200 euro te spenderen. Ik toonde het even aan Wolf die nog een rek wilde voor op zijn kot, en die was meteen verkocht. Ik snap dat best!

Ik heb er dan maar twee besteld, eentje voor hem en eentje voor in mijn bureau om planten op te zetten. Ze werden netjes geleverd, volledig ingepakt in bubblewrap en karton, kant en klaar, geen Ikea voor die prijs. Eentje hebben we in de auto gestoken op zondag en meegepakt naar zijn kot en hij stuurde me een fotootje door. Het is voorlopig nog leeg, maar het ziet er wel goed uit, ja.

Een foto van mijn rekje krijg je nog zodra het op zijn plaats staat.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *