Zondagsrust

Normaal gezien ga ik met ons pa geocachen op zondag, zeker als het zo mooi weer is als nu.

Alleen… mijn voet doet het niet. Nog steeds absoluut niet. Ik loop met die laars rond, en het is echt genoeg geweest. Ik geef eerlijk toe dat ik dit weekend al meer op mijn blote voeten heb gelopen dan met dat ding aan, gewoon omdat het geen halve zak helpt. Mijn voet doet nog evenveel zeer als voor die infiltratie, en dat is niet normaal. Na een week had ik eigenlijk al effect moeten voelen, maar integendeel, de voet doet soms zelfs nog meer pijn, ondanks de verlichting van die walker boot en ik heb af en toe, als ik gewoon stil lig in de zetel, van die pijnscheuten erdoor die je kan vergelijken met een krampscheut, alleen iets pijnlijker.

Morgen of overmorgen eens naar de orthopedist bellen, me dunkt, want dit is niet oké.

En intussen heb ik zondagsrust. En doet ons pa de kousen en leest hij en geniet hij van het zonnetje. Dat ook, ja. Maar we zouden allebei liever gaan cachen, daar ben ik redelijk zeker van.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *