Zomervaas

Alleen als je hier al een tijdje volgt, kan je ook maar enig idee hebben wat ik daarmee bedoel. Want er bestaat ook een kerstvaas, een paasvaas en een herfstvaas, jawel.

Het is eigenlijk allemaal begonnen met de kerstvaas: mijn pa wou geen kerstboom zetten, maar wilde wel iets van kerstsfeer in zijn huis. Init: de kerstvaas. Een vaas met kerstballen en lichtjes die hem ’s avonds wat extra sfeer geven.

En toen kwam er de paasvaas, en er was ook de herfstvaas, en nu dus ook de zomervaas. Ik heb er even over moeten nadenken wat we in die vaas gingen pleuren, maar ik vind ze eigenlijk best nog wel goed gelukt. Allez, ’t is eigenlijk gewoon dat ik een zakje met houten kettingen en zo gevonden had, maar bon.

Het geeft in elk geval wel wat kleur aan zijn interieur.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.