Moet er nog water zijn?

Deze morgen fietste ik vrolijk met Merel mee naar school. Het zijn de laatste dagen dat het kan, en ik moet geen examens afnemen, dus waarom ook niet? Toen ik terug naar huis fietste, zag ik twee mannen enthousiast aan het water prutsen hier op het kruispunt. Hmm?

En jawel, een paar minuten later liet Chantal paniekerig weten dat er geen water meer was. Hmmm????

Ik gaan kijken buiten, en jawel, een eind verderop in de straat waren er drie mannen enthousiast aan het graven. Bij navraag bleek dat dat aangekondigd had moeten zijn, maar dat er blijkbaar nog in de straat waren die geen verwittiging hadden gekregen. Handig… En ja, het ging tot de middag duren.

Fijn, gelukkig had iedereen al gedoucht hier in huis, maar voor Chantal was dat misschien niet zo interessant bij het kuisen, zeker omdat ze net de douche had ingezeept. Soit, gelukkig is er nog regenwater hier ten huize. Ik heb de tuinslang losgekoppeld, we hebben die samen naar boven gezeuld, het ene eind opnieuw naar beneden gegooid en weer aangekoppeld, en toen kon Chantal met de tuinslang de emmers vullen en de douche afspoelen.

Of zoals ze zelf schreef in een commentaar: “Kijk in T’gens zegge ze moeilaak goad uuk šŸŖ£šŸ§½

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.