Gecross

Op woensdag, als Bart niet thuis is, durft het qua timing al eens nauw luisteren.

Ik heb van 13.45 uur tot 14.15 uur kine in Evergem, maar dat durft al eens uitlopen en dat is vooral een zeer slecht uur om op de R4 te staan, heb ik al ondervonden. Meestal ben ik dan pas tegen 14.45 uur thuis, waardoor ik quasi onmiddellijk weer moet vertrekken met Kobe, opnieuw naar Evergem, voor zijn fagotles om 15.00 uur. Die duurt drie kwartier, waardoor ik ofwel even naar de Zeeman rij, boodschappen doe in de Aldi naast de school of gewoon zit te lezen.

Tegen vier uur ben ik weer thuis, en tegen vijf uur rijd ik – opnieuw – naar Evergem voor Merels muziekles. Ik gooi haar af, rij gezwind weer naar huis, pik daar Wolf op en breng hem naar de Blaarmeersen voor zijn rugbytraining die start om zes uur. Om zes uur moet ik echter al terug in Evergem zijn om Merel op te halen, en het durft al eens file zijn op zowel de baan langs de Watersportbaan als op de R4 zelf, zodat ik niet mag treuzelen.

Maar vandaag was de lucht met de ondergaande zon gewoon zó mooi, dat ik het niet kon laten: we waren op de parking van de rugby om 17.35 uur. Ik ben uit de auto gespurt, ben – op een drafje, jawel – naar het water van de Blaarmeersen en meer bepaald de pier gelopen, heb daar als een zot een aantal foto’s genomen, ben teruggelopen en zat in de auto om 17.45 uur om dan naar Evergem te rijden, waar ik warempel nog op tijd was (Merels les was een klein beetje uitgelopen).

Maar de foto’s zijn het helemaal waard, vond ik. En ik heb oprecht van het zicht genoten, daar tijdens mijn drafje.

 

Eén antwoord op “Gecross”

  1. wat een schema, ik zou er compleet opgefokt van worden. Da’s letterlijk een namiddag heen en weer rijden….ugh.

    ‘k weet waarom ik op rem sta voor hobbies van kinderen (tenzij ze om de hoek zijn :p).

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.