Fotograaf

’t Is dat het nog niet druk genoeg was: Scholengroep heeft beslist dat er generische foto’s moeten komen van elke school, heeft daarvoor een fotografiestudent ingehuurd en nu moet dat kind op elk van de 42 scholen langsgaan om foto’s te gaan nemen.

Uiteraard – want het is een volwassen studente met daarnaast ook nog een job en een gezin – kan ze niet zomaar altijd. En een school zoals de onze moet je bij voorkeur in de zomer of de herfst fotograferen, in het zonlicht, want wij moeten het hebben van onze groene omgeving.

Meh.

Vandaag na de schooluren, om half vier, komt ze dus langs om al eens te verkennen, te kijken wat we in beeld willen brengen en dergelijke. ’t Is dat ik mediacoach ben en dat dit dus toch wel onder mijn bevoegdheid valt, want daar heb ik eigenlijk hoegenaamd geen zin in.

Blah.

Trop is te veel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *