Bloomon

Vorige week woensdag werd er hier plots een groot boeket bloemen geleverd, en Bart kwam me die glunderend in handen steken. Zomaar!

Het mooie aan de boeketten van Bloomon is dat het absoluut geen uniforme bloemen zijn, maar een mengeling van vanalles: houtige dingen, kortere bloemen, langere bloemen… Je moet die dan ook wel een beetje schikken, en de variatie is prachtig! Het leuke is dat nog lang niet alles open staat, en dat zo’n boeket dus wel eventjes ontwikkelt. Héérlijk!

Ik had op 9 juni al een foto gepost:

maar intussen ziet het boeket er al helemaal anders uit:

Elke dag zit ik ernaar te kijken en geniet ik ervan. Geen idee waarom bloemen me zo aanspreken, eigenlijk. Ik neem er zelfs detailfoto’s van:

En als ik het goed opgevangen heb, mag ik om de twee weken een boeket verwachten! Zomaar!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.