Playmobil in actie!

Heb ik nu gisteren een gans lesuur met Playmobil gespeeld? Goh…

Yep.

Ik wist het hier al te zeggen: we hebben de figuurtjes met de vakgroep aangekocht en in een lokaal gezet. Alleen is dat lokaal sinds het coronagedoe toegewezen aan 3 Humane en wordt er geen Latijn meer gegeven.

Vandaag begon ik in het eerste jaar aan een thema over de Romeinse goden, en jawel, hoe kan je die goden beter beschrijven en uitleggen dan er de figuurtjes bij te nemen en de leerlingen er de juiste attributen bij te laten leggen? En dus heb ik, jawel, een uurtje, tegen betaling met Playmobil gespeeld. En ga ik dat vrijdag nog eens doen ^^

De foto was gisteren die van de dag, maar ik zet hem hier nog eens bij. Because I can.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.