Bertie Bott’s Every Flavour Beans

Vanmiddag heb ik goed gelachen, vanuit mijn zetel. Ik lag te lezen terwijl de vier kinderen – Arwen was hier – zich amuseerden met een van Kobes cadeautjes: Bertie Bott’s Every Flavour Beans, een gimmick uit de Harry Potter reeks. 

De bedoeling is dat je zonder kijken een van de jelly beans neemt en in je mond stopt. Dat kan zeer lekker zijn, maar… er zit ook gras, aarde, aardworm, snot, oorsmeer of kots in de smaken. Hilarisch!

Ze hadden elk een potje voor zich staan om in uit te spuwen en een glas water om weg te spoelen, maar ik heb gelachen, jong! De “Ey, wat is dat?” of “Eurgh, ik ruik die aarde tot hier” en “Ah maar eih, dat is slecht maat! Ugh!” waren niet van de lucht.

Op een bepaald punt zagen ze het precies niet meer zitten, maar het was fantastisch om naar te luisteren. Ik was al lang blij dat ik niet mee hoefde te doen!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.