Online shoppen

Tsja, met zo goed als alle winkels dicht doen de pakjesdiensten gouden zaken, en dat is hier in ons gezin niet anders. We durven sowieso wel eens wat dingen online te bestellen, als we ze niet hier in onze omgeving of bij een lokale handelaar kunnen bestellen. Speelgoed ga ik bijvoorbeeld principieel bij een zelfstandige in Evergem halen, ze hebben gigantisch veel keuze en het is geen keten. En Wolf wil vaak ook speciale T-shirts en truien die je enkel maar online kan kopen.

Maar nu, tsja, nu is het bij momenten wel erg, ja. Een nieuwe blender? Check. Nieuwe schoenen voor Wolf x2? Check. Nieuwe inline skates voor Merel omdat haar oude te klein zijn? Worden verwacht. Een paarse pull die Wolf zelf betaald heeft? Check. Deftig audiomateriaal voor Bart (zowel koptelefoon als micro) nu hij zijn dagen vult met video calls? Check. Een nieuw rietje voor Kobes fagot? Werd opgestuurd door zijn lerares. Een kledingstang voor in Wolfs geherorganiseerde kast van bij de Ikea? En meteen dan twee nieuwe krukjes want de andere zijn gesneuveld? Worden verwacht. Nieuwe sandalen voor Merel want er is een riempje van de oude losgeschoten en de schoenmaker is dicht? Worden verwacht. Een nieuw blokfluithandboek voor Merel? Wordt verwacht. Een nieuwe schoolrugzak voor Wolf want in zijn oude zitten gewoonweg gaten? Is besteld.

Het lijkt veel, maar het zijn dingen die ik anders in een maand, zeker in een vakantie, ook zou halen.

Tsja, ’t is niet alsof we het momenteel zelf in een winkel kunnen gaan kopen. En dan zijn er nog de dingen die moeten wachten, zoals verf om de nogal geschonden witte muur in de woonkamer bij te werken. Die wordt op maat gemengd, vandaar. Een ideaal klusje voor nu, maar helaas, geen verf meer.

Maar bon. Gouden tijden voor de pakjesdiensten dus.

Eén antwoord op “Online shoppen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *