Vergadering, iemand?

Goh, ’t was vandaag gelijk een beetje overdreven. Ik moet dus lesgeven van 10.10 uur tot 12.05 uur, standby staan tot 12.55 uur, en dan opnieuw lesgeven van 13.45 uur tot 15.25 uur.

Ik dacht oorspronkelijk van nog een beetje te recupereren van de OpenSchoolDag, maar dat was blijkbaar buiten de waard gerekend. Om 9.00 uur moest ik namelijk al bij de directie zijn, om als vakgroepvoorzitter van de vakgroep Klassieke Talen een aantal dingen te overlopen. We werden goedgekeurd, gelukkig maar. We zijn maar met drie, zijn niet echt vriendinnen, maar als collega’s werken we schitterend samen. Of een stuk nu door Lucie, door Ellen of door mijzelf gegeven is, het maakt niet uit, we zitten perfect op dezelfde lijn, en dat is zalig.

Enfin, ik was net op tijd buiten om les te geven, en aangezien ik tijdens mijn permanentie geen studie moest doen, kon ik ook rustig eten.

Over de middag had ik dan een bijeenkomst met een aantal zesdejaars en collega Nikolaas om eens te kijken wat we gaan doen qua muziek op de proclamatie. Alweer net op tijd buiten om opnieuw te gaan lesgeven.

En na die les moest ik me nog reppen om op de vergadering van de commissie communicatie te zijn, tot een uur of vijf.

Al een chance dat het eigenlijk drie constructieve vergaderingen waren, want drie op een dag, als je moet lesgeven, is misschien een beetje overdreven. En al een chance dat ik geen studie moest geven, of het werd helemaal nipt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.