Korting pakken

Ik blijf fan van de Brantano. Misschien is dat ook wel omdat dat zowat de enige schoenwinkel is die vlakbij ligt, zonder noemenswaardige verkeersproblemen. Maar ook: elk jaar doen ze van die oudeschoenenacties. Per oud (en versleten) paar schoenen dat je binnengeeft, krijg je een bon van 12.5 euro, te gebruiken per schijf van 50 euro aankoopwaarde. Ik spaar dus altijd onze oude schoenen, en kon dit keer zes paar binnengeven, waaronder een paar espadrilles. Jawel, die tellen ook.

Enfin, Kobe en Merel kregen elk een nieuw paar scoutsschoenen, Merel een nieuw paar gewone schoenen stijl Allstars – ze heeft enkel sandalen of lange laarzen – en ik kocht ook een nieuwe regenjas voor Kobe. Zijn oude is te klein geworden, en nu hij zo veel fietst, is dit wel nodig. Het werd een knaloranje exemplaar – “Dan kan ik weer wortel spelen, mama!” – in toile cirée, dus echt wel waterdicht. Met nog twee bussen beschermspul en een paar vetertjes zat ik aan 200,25 euro. Waarvan ik dus 150,25 betaalde.

Lang leve Brantano, zou ne mens bijna zeggen. Wedden dat het nu zo snel koud wordt dat hij overschakelt op zijn winterjas? Hmm?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *