Examens

Goh ja, ze zijn er weer, die examens. Allez ja, bijna. Maandag moeten ze allemaal gekopieerd en ingediend worden, en dus ben ik volop bezig. Ik zit zelfs bijzonder goed op schema: dat van de zesdes is al af, en daarnet ben ik naar ’t koor geweest, maar wilde ik nog verder doen daarna, en dus zijn mijn vijfdes ook gewoon klaar. Net geen middernacht, maar bon.

Het is wel een beetje vreemd: er is nu nog een week les, en dan heb ik de maandag de ganse dag examen, en dan op dinsdag in de namiddag nog les. De eerstes en tweedes beginnen namelijk pas op donderdag, en dus hebben die nog les.

Maar ’t schooljaar zit er dus zo goed als weer op. En miljaar, ik weet dat ik het elk jaar zeg, maar da’s weer zo rap gegaan zeg! Zelfs met zo lang thuis te zitten met die domme rug…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.