Herwerkte site

Soms weet ik toch niet waaraan ik het verdiend heb, al die lieve en behulpzame mensen in mijn buurt.
Vandaag had ik weer datzelfde virus te pakken op mijn site als in februari: opnieuw dezelfde foutmelding, en opnieuw alles geblokkeerd. Zucht. Nochtans heb ik toen alles geüpdatet, een soort scan erop gezet, maar helaas…
Ik stuurde dus maar opnieuw een berichtje naar Bramus met de vraag wat ik er kon aan doen. Tsja, zei hij, alles van de server gooien behalve de data, en alles opnieuw uploaden? Euh… Geen idee hoe ik daaraan moest beginnen, dus ik vroeg hem of hij me dat kon uitleggen. Daar moest hij mee lachen, en zei dat hij het sneller zelf kon doen dan het me uitleggen. Ik ging hem echt niet tegenspreken :-p

Wat later kreeg ik dan bericht dat hij alles opnieuw erop had gezet, en dat mijn site weer live stond. Ik moest wel zelf in WordPress alle plugins weer toevoegen, en ook opnieuw mijn theme installeren.

Hmm. Laat dat oude thema er nu al een paar jaar – letterlijk – opstaan, en laat ik nu al een paar keer gedacht hebben dat ik dat moest herwerken…

Ik heb me vandaag dus beziggehouden met plugins en widgets toe te voegen in het standaard thema van WordPress, een thema dat me eigenlijk ongelofelijk aanstaat, en ik heb ook een hoop van mijn favoriete foto’s als beginfoto toegevoegd. Het ziet er meteen fris en vrolijk uit, het geeft me zowaar een lentegevoel.

Met andere woorden: wie via een RSSfeed leest: toch eens binnenspringen op de site zelf ^^

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.