Geocache les.

Geocachen is blijkbaar aanstekelijk: Sandra (mama van een schoolvriendje van Kobe) had me al even geleden gevraagd om eens uit te leggen hoe het nu precies zat met dat cachen. Ik had met haar afgesproken hier thuis om half acht, zodat ik op de PC kon uitleggen wat het precies is, en een en ander kon tonen.

Intussen was het gestopt met regenen, en dacht ik: ik heb toch nog geen cache gedaan vandaag en ik moet aan die streak werken, en dus stapten we samen in de auto en reden naar Ertvelde, zodat ik er een paar kon tonen. Het motregende, ik liet een stylo achter en mijn voeten waren nat, maar Sandra had meteen vijf caches gezien, verschillende soorten dus, en was verkocht. Dik in orde! En ik, ik had mijn streak :-p

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.