Personeelsvergadering met een twist

Altijd ligt er een personeelsvergadering tijdens de examens. In de namiddag, wel te verstaan. We moeten natuurlijk wel allemaal verbeteren, maar liever een namiddag terwijl onze kinderen op school zitten, dan nog eens extra na de schooluren, waarbij je weer moet goochelen met afhaaleten en kinderopvang.

Enfin, personeelsvergadering dus. Het werd een bitsige bedoening, vond ik, maar niet onterecht. In ieder geval was de sfeer niet optimaal te noemen, toen ik met een redelijk idioot voorstel kwam. Bij onze leerlingen is het fenomeen ‘mannequin challenge’ een rage, en we dachten: waarom proberen we dat ook eens niet uit? De helft van de collega’s vluchtte prompt richting leraarszaal, de rest kwam met fijne ideeën, of bleef gewoon zijn eigen ernstige zelf.

Alleen jammer dat degene die het filmde, toch niet de juiste persoon bleek te zijn: te snel, te schokkerig, niet gefocust genoeg. Les geleerd voor de volgende keer, zeker? Maar met enige bewerking zal er wel iets van te maken zijn, hoop ik.

Toch merci aan alle collega’s die mee deden, het is geapprecieerd.

 

2 Antwoorden op “Personeelsvergadering met een twist”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *