Bloemen op Valentijn

Jawel, ik heb vandaag bloemen gekregen: een prachtig boeketje rode tulpen. En nee, ik heb ze niet van Bart gekregen, maar van onze dorpspastoor.

Yup.

De pastoor.

Voor uw wenkbrauwen ergens door het dak schieten: nee, die mens is niet op vrijersvoeten, en nee, hij heeft zelfs geen boontje voor mij.

Vandaag was er catechese rond het Onze Vader. De pastoor had zijn best gedaan om zoveel mogelijk mensen te verzamelen die het Onze Vader in hun eigen taal wilden opzeggen. Een jonge student kwam het voorlezen in het Oud-Grieks, een koppel uit Indonesië zong het onder gitaarbegeleiding, we hoorden het in het Pools, Hongaars, Frans van het Mauritiuseiland, Spaans, Portugees, Filippino, en ikzelf bracht het in het Latijn. En als bedanking kreeg ik dus, net zoals de anderen, een heel mooie bosje tulpen.

Maar geef toe, het blijft wel grappig :-p

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *