Zondag

Een hele rustige dag vandaag, met gewoon de standaard huishoudelijke plichtplegingen, zoals de was en wat verbeterwerk en zo. Eigenlijk zijn er drie tweets die het vandaag behoorlijk goed samenvatten.

1.

tweet1

Tsja. Ze moeten het stilaan zelf leren. In het begin deed ik het met de naaimachine, maar als je het kenteken het jaar daarna er weer moet afhalen en op een andere plaats hangen, beschadig je de stof van het hemd, heb ik vastgesteld. En dus wordt het met een simpele steek vastgezet, en mogen ze dat stilaan ook zelf kunnen. Ik heb in elk geval goed gelachen, maar het zou rapper gegaan zijn als ik het allemaal zelf had gedaan, zo blijkt :-p

2.

tweet2

Rare jongens, die Waeles. Serieus zeg.

3.

tweet3

Tsja, als je was moet vouwen en je dochtertje wil per se helpen, wat doe je dan? Haar leren hoe ze haar eigen onderbroekjes moet vouwen. De jongens hoorden dat en kregen quasi de slappe lach, tot ze plots zelf ook hun eigen ondergoed moesten vouwen. Toen bleek dat dochterlief dat intussen gewoon beter kon dan zij, en was het lachen rap gedaan.

Al bij al een standaard zondag dus :-p

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *