Tuinplanning

Dat we nog plannen hadden voor de tuinaanleg, na de verbouwing, kon je hier al lezen. Intussen heeft de tuinarchitect de eerste plannen binnengestoken, hebben we die grondig gewijzigd, hebben we een tweede maal plannen gekregen en die goedgekeurd, en is er intussen ook een materiaalkeuze qua stenen en zo.

Ik zie het zó hard zitten, he, om van die puinhoop aan de voordeur af te zijn, en eindelijk ook een terras te hebben en deftig gras waarin ge uw poten niet breekt wegens putten en hobbels.

Vandaag kwam een berichtje met de planning: de week van de 12de oktober gaan ze alles komen afbreken, de week daarna alles weer opbouwen. Ik ben benieuwd, en eigenlijk zit ik al te popelen. Eindelijk weer tuin, terras, weg met de restanten van de verbouwing. En een groter tuinhuis gaat ook wel gigantisch praktisch zijn, al was het maar om de fietsen in te zetten.

Yeehaw! Op hoop van zege!

(en dan ga ik nu het ganse tuinhuis gaan leegmaken, de tuin opruimen, planten binnenzetten en dat soort onzin. Poeh).

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.