Plat

De bedoeling was om deze voormiddag netjes te helpen opruimen daar in Meeuwen-Gruitrode, dan naar huis te rijden, te douchen, en naar F.A.C.T.S. te vertrekken, om daar te helpen op de stand van Elanor, de Tolkienvereniging. Andere jaren heb ik er altijd mee staan haarvlechten, en dat was meestal geen overbodige luxe.

Maar ik was pas thuis tegen dik twee uur, moest toen nog eten en douchen, en dus was het na drieën tegen dat ik klaar was. Ik heb nog gebeld naar de mensen van Elanor of het wel de moeite was dat ik afkwam, want de beurs sluit om vijf uur. Het ging ervan afhangen hoe druk het er was, en hoeveel mankracht ze hadden om te helpen opruimen en afbreken. Dat bleek nog heel erg mee te vallen, en ze vonden het voor dat dik uur eigenlijk ook niet meer de moeite. Dus ben ik, opgelucht, gecrasht in de zetel en heb liggen slapen. Een larp in het begin van het schooljaar is blijkbaar niet ideaal, en de voorbije weken zijn eigenlijk behoorlijk druk geweest.

Geen F.A.C.T.S. voor mij dit jaar dus. Jammer, eigenlijk, maar niks aan te doen. Volgend jaar beter!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.