Planten

Vandaag heb ik eindelijk tijd gemaakt voor een werkje dat ik eigenlijk in het begin van de vakantie al had moeten doen: mijn kamerplanten aanpakken! Ik had ook alle planten uit de klas meegebracht, en de meeste daarvan waren ook aan een nieuwe pot toe. Maar aangezien ze straks weer allemaal binnen moeten, drong het zich nu echt wel op.

Gelukkig vond ik twee superhelpers, die vrolijk met potaarde, schopjes en potten in de weer gingen.

IMG_8551

Ik kwam wel tot de vaststelling dat ik écht veel planten heb, dat ik daar moeilijk afstand van kan doen, en dat ik de grassen met schildluis écht beter weg gooi… Maar bon, op het eind van de middag stonden er een hoop plantjes vrolijk te wezen in een verse laag aarde rondomrond, en had ik een hoop nieuwe kleine lege potjes. En de missie om maandag naar de Brico of zo te gaan om verse potaarde en een paar echt grote potten voor de ficussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *