Klusproject: de badkamer afwerken

Bij de verbouwing hebben ze het badkamervenster vervangen, omdat het dan mooi doorloopt met de rest van de ramen. Het kleine zijraam verdween, omdat daar het nieuwe stuk zit. Een en ander resulteerde in een nieuw rekje in een nieuw stuk muur, en een stukje plafond dat vroeger achter een rolluikbak zat, en dus ook moest aangepakt worden, en een ruwe vensterbank. Neem daarbij het feit dat we nu geen rolluik meer hebben, en ik vorige week plots in mijn douche uitkeek op de huisbaas van de overburen die de raamkozijnen aan het schilderen was. Ik denk niet dat hij me opgemerkt heeft voordat de ruiten van de douche beslagen waren, maar toch… Gordijnen dus. Maar ik vond dat ik geen gordijnen kon hangen zonder dat de rest in dat hoekje aangepakt was, en een projectje was geboren.

Ik toog aan het werk, en stelde onmiddellijk vast dat ik meteen het ganse plafond mocht herschilderen, want dat je een licht kleurverschil zag. Ik heb ook de ganse muur rond de deur en het nieuwe rekje herschilderd, de vensterbank gelakt, 70 euro uitgegeven aan gordijnfournituren (voor de niet-kenners: gordijnstang, ringen, bevestigingshaken voor de stang, kleine haakjes), bestaande gordijnen uit de vroegere kinderkamer gewassen en gestreken, en anderhalve dag gevloekt :-p

IMG_7883

Maar het resultaat mag er gerust zijn, en de buurman hoeft me niet meer rond te zien lopen in mijn beha of zo :-p

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *