Logeren

Terwijl het aantal logés in huis langzaam slonk, begon ik ook wat spulletjes van Merel te verzamelen. Koen en Else kwamen haar namelijk ophalen rond vier uur, om een nachtje te logeren bij Liv! Merel keek er enorm naar uit, ze zag het helemaal zitten! Morgen gaan wij haar dan tegen een uur of zes ophalen in Merchtem, en blijven we daar meteen ook eten. Prima plan!

Na de koffie, rond half vier, reden beide Dordrechtse dames terug naar huis, en zodra Merel weg was, zette ik ook Mireille op de trein richting Mechelen. En toen waren we plots nog met vier. Heerlijk rustig, na de drukte van twaalf man gisteren. Veel opruim was er niet meer aan, alleen de kamers nog een klein beetje.

We zijn met zijn allen gewoon in de zetel geploft, en hebben gelezen/tv gekeken/spelletje gespeeld. In het begin zelfs in complete stilte. Oef!

Maar toch mis ik mijn meisje. Ik hoop maar dat ze daar een beetje slaapt, en het naar haar zin heeft. Maar Liv is in elk geval wel haar vriendinnetje, dat komt wel goed.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.